CHP İlçe Başkanı Perçin: Eczacılık Fakültesi Bafra'nın Hakkıdır

CHP İlçe Başkanı Perçin: Eczacılık Fakültesi Bafra'nın Hakkıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Eczacılık Fakültesi ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Parti Binasında yaptığı açıklamada, Gazetede yayımlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra eczacılık fakültesinin kurulması hakkında ki çıkan haberler hepimizi heyecanlandırmıştır.

Başkan Perçin, 1 Nisan 1975 tarihinde kurulan Ondokuz Mayıs Üniversitesi kuruluşundan bu güne kadar 44 yıllık sürecekte kurulamayan eczacılık fakültesi bu gün itibari ile resmiyet kazanmıştır. Bir süredir Bafra’da kurulması için çaba sarf edilen eczacılık fakültesi için Bafra heyeti olarak Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç 8 Mayıs 2019 tarihinde ziyaret edilerek destek istenmiş görüşmeler sonrasında Bafra heyetine olumlu cevap verilmiştir. 
Bugün gelinen nokta çok sevindirici olmuş olup bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eder. Bafra Eczacılık fakültesinin Bafra’ya hayırlı olmasını diler. En kısa zaman da faaliyete geçmesini temenni ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.