CHP İL BAŞKANI TÜRKEL'DEN BAFRA RAPORU 

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel Bafra İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada bir basın açıklaması düzenlendi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen programa Kadın Kolları başkanının yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut ve Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’de katıldı. Açılış konuşması gerçekleştiren Başkan Vahit Perçin “Bafra Tarım alanı bir şehir. Burada eksiğimiz bir hal. Milleti yıllardır farklı projelerle oyaladılar, fakat hala bir gelişme gösterilmedi. Bafra Ovası Türkiye’nin yüzde 14 gibi büyük bir rakamını karşılayan bir bölgedir. İlçede 28 köyde suyumuz yok. Sulama yapılma noktasında da eksiklikler var. Şehir Bölgesinde ki birkaç eksikleri de gözlemleyerek çalışmalarımızı yaptık ”ifadelerini kullandı. Başkan Perçin’in ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel Ülkemiz zor ve sıkıntılı günlerden geçiyor. İktidar güllük gülistanlık bir tablo çizmiş. Ama o tablonun içinde minibüsçü kantinci okul servisçileri esnafımız yok.
 BAFRA’NIN 28 KÖYÜNDE TANKERLE SU TAŞINIYOR
 Hizmetler sektörü restoran ve kafeteryalarda uygulanan kısıtlamalarda da bu yerler siftah yapmadan kapatma noktasına gelmiş. Evde Kal diyen devlette vatandaştan mesaj ile 10 lira ister hale gelmiş. Maddi manevi yardımlarla bizler vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz. Bafra’da da olduğu gibi ülkemiz yangın yeri arkadaşlar. 2020’nin Türkiye’sinde Bafra’nın 28 köyünde su yok. Bafra ‘da taşıma suyu ile değirmen döndürmeye çalışıyor SASKİ. Tankerlerle su taşındığını tespit ettik söz konusu bu köylerde. 
TİCARETİ BELİRLEYEN BAFRA’NIN HAL’İ YOK 
Bafra’da yapmış olduğumuz incelemelerde gördük ki hal gibi bir garabetle kaşı karşıyayız. Türkiye’nin dört bir tarafına 10 ay boyunca ürün satan Bafra’mızın hali yok. İlkel koşullarda sokak aralarında ticaret yapılmaya çalışılıyor. Hal ticaretin merkezidir. Onlarca yıldır hal yapacağız vaadini özellikle seçim dönemlerinde bize oy verirseniz demişler ve sözler tutulmamış. İktidara geldikten sonra vatandaşa hizmet etmek zorundasınız. Bafra’nın üst köylerinde yol problemi de var. Bafra’nın yukarı ki köylerine yol hizmeti ulaşmamış. Samsun Milletvekillerini Bafra’nın o köylerini gezmeye davet ediyorum. Millet olarak zor günlerden geçiyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar oy kaybetsin kaygısında değiliz. Bu millet bizim. Bu şehirde hep beraber yaşıyoruz. 
ERMENİLER İŞGALCİDİR 
Ermeniler Azerbaycan topraklarında işgalcidir. Haklı mücadelelerini cumhuriyet Halk Partisi olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bu savaşı başlatan Ermenilerdir. Ama bu mücadelelerinde Azerbaycan Türklerinin Ermenileri topraklarından def edeceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.