CHP GAZİBEYLİ KÖYÜNE GİTTİ

CHP GAZİBEYLİ KÖYÜNE GİTTİ

CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal ÜNLÜ ve CHP Bafra ilçe yönetimi Gazibeyli de büyük bi kalabalık tarafından karşılandı.

A+A-

     İlçe Başkanı Nihat OKTAY açılış konuşmasında Allah yüzümüzü kara çıkarmasın , yolumuzu açık etsin , adayımız Kemal ÜNLÜ yü sizle emanet ediyorum dedi.

     CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal ÜNLÜ  ilçe yönetimiyle birlikte sizlere hizmet etmeye talibiz Bafra da ne yapacaksak sizlerle birlikte yapacağız. Klasik belediyecilik anlayışı artık iflas etmiştir. Yıllardır sizler için , Bafra için ne yaptılar.

     Türkiye nin her yerinde ayakkabı kutusu , para sayma makinelerini , yatak odasından çıkan 6 adet para kasası konuşuluyor. Hiçbir dönemde böylesine yolsuzluk , hırsızlık olmamıştır . Bu seçim genel seçim havasında olacaktır ve hep birlikte bunlara artık yeter diyerek ülkeyi bu hale getirenleri sandığa yine birlikte gömeceğiz.

      Bafra ya üretime dayalı ve insan odaklı belediyeciliği getireceğiz , projelerimizle üretken bir belediye kuracak ve yaratacağımız 2000 civarındaki istihdamı adil bir şekilde dağıtacak ve çocuklarınıza iş, aş imkanı yaratacağız , Gazibeyli benim yaşamımın büyük bir bölümünde sürekli irtibatta olduğum bir köy ve ben istedimki seçim startını sizlerle birlikte verelim, Allah yolumuzu açık etsin gösterdiğiniz bu büyük ilgiden dolayı tüm Gazibeylilere şükranlarımı sunuyorum dedi.

      Daha sonra vatandaşlarla birlikte samimi bir sohbet havasında  geçen toplantıyla CHP Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal ÜNLÜ Bafra da seçimin en büyük adayı olduğunu gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.