CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Yörükleri Yalnız Bırakmadı

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Yörükleri Yalnız Bırakmadı

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Yörükleri Yalnız Bırakmadı

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye’nin çeşitli illerinden Söğüt’e gelerek çadır kuran Yörükleri yalnız bırakmadı.
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bu sene 734’üncüsü kutlanan Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’nin son gününde şenlikler için Türkiye’nin çeşitli illerinden Söğüt’e gelerek çadır kuran Yörükleri ziyaret ederek sohbet etti. Şenliklerinin son gününde Yörük çadırlarına konuk olan Tüzün, “Gün, Ertuğrul Gazi’nin vasiyetine sahip çıkarak, ’Terazisi dirhem şaşmaz’ ahlak ve hukuk anlayışına sıkı sıkıya sahip çıkmak günüdür” dedi.
TÜZÜN’DEN ESNAF ZİYARETİ
Yörük ziyaretlerinin sonrası Söğüt’te esnaf ziyaretlerinde bulunan Tüzün, kahvehanelere konuk olarak vatandaşlarla sohbet etti. 7 Haziran seçimlerinden sonra neden hükümet kurulamadığını vatandaşlara anlatan Yaşar Tüzün, “Milletin sandıkta gösterdiği iradenin anayasa darbesiyle ayaklar altına alındı. Koltuk uğruna ülkenin kan gölüne dönüştürüldüğünü ve her gün şehit haberlerinin geldiği bir ortamda yeniden seçime gidildi” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.