CHP BAFRA İLÇE YÖNETİMİ SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP BAFRA İLÇE YÖNETİMİ SEÇİM STARTINI VERDİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAFRA İLÇE YÖNETİMİ KÖY VE MAHALLE GEZİLERİNE BAŞLADI.

A+A-

İlk olarak Kuşçular ,Kaygusuz ,İkiztepe ,Emenli Köylerinde şeçmenle buluşan  İlçe örgütü  ,Fevziçakmak Mahallesi Muhtarını da   ziyaret etti.

Köylerin sorunlarını dinleyen ve rapor haline getiren ilçe örgütü aynı zamanda üye katılımlarınıda kabul etti. Söz alan CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat OKTAY  Bütün Şehir Yasası ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Her ne yaparlarsa yapsınlar ne yasa çıkarırsa çıkarsınlar bizde bu yasaları lehimize çevirmek için sizlerle birlikte tek yürek, tek yumruk ne gerekiyorsa yapacağız.Bu seçimler halkın iktidarının kurulduğu seçimler olacak bırakıp gitsinler artık  Bafra’yı elli yıldır sağ iktidarlar yönetiyor durum ortada artık yeter biz Bafra da halkın iktidarını kuracağız.’’dedi .

  Köy gezilerine bir uzman veteriner ve ziraat mühendisiyle birlikte giden CHP İlçe örgütü vatandaşı yeni yasalar la ilgili aydınlatıyor aynı zamanda köylümüzün sorunlarını gidermeye çalışıyorlar .

   Uzman Ziraat Mühendisi  Esra Deniz KARAGÖL  tohumculuk yasası ile ilgili dünyanın hiçbir ülkesinde böyle tohum yasası olmaz bu tamamen esarettir  köylü kendi tohumunu bile patent almadan toprakla buluşturamayacak vatandaşı büyük sermayeye tutsak etmekten başka bir şey değil dedi CHP bu yasayı  mecliste soru önergesi vererek ve anayasa mahkemesine başvurarak engellemeye çalışıyor. Tarım Bakanı Mehdi EKER den de bahseden KARAGÖL Fransız Devleti neden benim tarım bakanıma sör unvanı veriyor biliyor musunuz çünkü Fransa’dan en fazla hayvan alımı yaparak Fransız  tarımına yaptığı katkılardan dolayı dedi.

Veteriner Hekim Kemal BÜTÜNER  yem fiatlarının fazlalığı ürünün fiat yetersizliği  ithal etin hayvancılığa verdiği zararları dile getirerek köylünün kendilerine verilen ithal hayvanların fason çıktığını, köylünün bu konuda aşırı dertli olduğunu, besi üreticisinin canlı hayvanın kilosunu 7 TL’ye satamadığını, bu iktidarın köycülüğe verdiği zararı sadece CHP’nin kuracağı halk iktidarı ile çözüleceğini belirtti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.