CHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN GÖKDER’İN KAMPANYASINA TAM DESTEK!

CHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN GÖKDER’İN KAMPANYASINA TAM DESTEK!

CHP Bafra İlçe Başkanlığı, ilçemizin en önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan GÖKDER’in başlattığı “Düğünlerde silah kullanma!” kampanyasına tam destek veriyor.

A+A-

İlk olarak 28 ağustosta Gökçeağaç köyünde bir düğünde uygulanan silah atmama uygulaması köy halkı ve misafirler tarafından çok olumlu karşılandı. Bu kampanyanın ilkönce Bafra ve Samsun, daha sonra tüm Karadeniz Bölgesi ve Türkiye’de yaygınlaşması gerektiği, bu konuda tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin kampanyaya destek olması gerektiği belirtildi.

CHP Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Fatih ASLAN; “GÖKDER’i çok önemli bir kampanyaya öncülük ettiği için tebrik ediyoruz. Gerçekten de bu konu özellikle bölgemizde çok önemli bir sorun haline gelmiştir. İnsanlar, yoğun silah atılmasından dolayı gerek can güvenliği gerekse gürültü kirliliği nedeniyle düğünlere gitmekten çekinir hale gelmişti. Bu nedenle basından da izlediğimiz gibi birçok düğün kana bulanmış, ya ölüm ya yaralanma ile sonuçlanan kazalar olmuştur. Ayrıca havaya sıkılan mermiler sonuçta hızı kesilince gitgide artan bir hızla yere düşmekte ve yorgun mermi denilen bu mermiler insanlara isabet edebilmekte ve bu nedenle de ölüm veya felç gibi sonuçlar meydana gelebilmektedir. Bu nedenle GÖKDER’in kampanyasını gönülden destekliyor, tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyoruz.” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.