CHP Bafra ilçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenledi

CHP Bafra ilçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma Programı Düzenledi

Samsun’un Bafra  ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleşti.

A+A-

Samsun’un Bafra  ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleşti.
Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programında CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, milletvekilleri ve partilileri ilçe başkanlığında ağırladı. Bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, “Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutluyorum. Partimizin her gününün, bugünkü gibi yoğun, coşkulu ve heyecanlı geçmesini diliyorum. Bayramlaşma törenimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için herkese teşekkür ediyorum. Siyasi çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz birlik ve beraberliklere önem veriyor. Bu kapsamda çalışmalarımızı bu ciddiyetle devam ettiriyoruz” dedi.
CHP’deki bayramlaşma programına CHP Samsun Millet Vekili Murat Çam, İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Bafra Belediye Meclis Üyeleri Turgay Bayrak, Ömer Ocak, Parti yönetimi ve partililer katıldı.

samsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti-001.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti-002.png4-150.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti-003.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti-004.pngsamsunun-bafra-ilcesinde-ramazan-bayrami-nedeniyle-cumhuriyet-halk-partisi-chp-ilce-teskilatinda-bayramlasma-toreni-gerceklesti-005.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.