CHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü Dağıttı

CHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü Dağıttı

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Gençlik Kolları Koronavirüsü COVID-19 dan Korunmak için Bafra halkını bilinçlendirmek için broşür dağıtımı yaptı.

A+A-

Bir çoğumuz virüsten nasıl korunmalıyız nasıl önlem almalıyız bilmiyor diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Vahit Perçin şunları söyledi, Ülkemizze hızla yayılan bu virüs can almaya devam ediyor. Hükümet 65 yaş üstü vatandaşlarımızın dışarı çıkmaması hakkında uyarılarda bulunmalarına rağmen yaşlılarımız sokaklarda. Bizde CHP olarak üstümüze düşeni yapmak ve halkımızı bilinçlendirmek adına el broşurları dağıtmaya karar verdik. Beşyol Pazar yeri, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Alaçam Caddesi ve Tekel Caddesi üzerine broşurlarımızı dağıttık, virüsten nasıl korunabiliriz, neler yapmalıyız diye bilgilendirmek istedik" dedi.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü DağıttıCHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü DağıttıCHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü DağıttıCHP Bafra İlçe Başkanlığı Bafralılara Virüsden Korunma Broşürü Dağıttı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.