CHP Bafra İlçe Başkanı'ndan yatırım tepkisi

CHP Bafra İlçe Başkanı'ndan yatırım tepkisi

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, eczacılık fakültesi, diş sağlığı hastanesi, hal projesi, otogar gibi yatırımlardaki belirsizliklere adeta isyan ederek, "Bafra'ya bunları reva görenler mutlaka hesabını da verecektir" dedi.

A+A-

CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, 'Bafra'ya Eczacılık Fakültesi kazandırıyoruz' diyenlerin halkı yanılttığını, bunun yanı sıra devlet hastanesi inşaatının kaderine terk edildiğini, diş hastanesi vaadinin 'şaibeli' olduğunu, hal ve otogar projelerinin ise belirsizliğini koruduğunu öne sürerek, "Bafra bunu hak etmiyor. Halkımızı kandıranlar hesap verecek" dedi.

ECZACILIK FAKÜLTESİ FİYASKOSU

Bafralıların, geçmiş dönemlerde 'Eczacılık Fakültesi’ni Baframıza kazandırıyoruz' söylemlerine muhatap olduğunu hatırlatan Vahit Perçin, "Aramızda bu projeyi istemeyenlar var diye algı oluşturanlar, şimdi nerede? İlçemizin  iş dünyasının seçkin üyesi Arslan ailesinin büyük bir şevkle inşaatına başladığını fakülte, nihayetinde Bafra'ya kazandırılamadı. 150 bin nüfuslu Bafra'nın itibarıyla oynadılar" diye konuştu.

'BAFRALILARI KANDIRIYORLAR...'

Geçmişte büyük umutlarla ve Bafralıların büyük katkılarıyla inşa edilen 'Devlet Hastanesi' inşaatının kaderine terk edildiğini,  Eczacılık Fakültesi gibi 'virane bir hayale' dönüştüğünü belirten Perçin,  "Eski Devlet Hastanesi'nin binasını yıkılacağını söyleyip Baframıza yeni umut tohumları ekip durmaktalar. Diş Sağlığı Hastanesi vaadi de halen şaibeli bir proje olarak zaman zaman gündeme getirilip daha sonra tekrar kullanılmak üzere rafa kaldırılıyor.

Baframızın en büyük sorunlarından bir tanesi olan trafiğin yoğun olduğu Tofaş Kavşağı sorunu da bir türlü giderilemedi. Bir dönem önce Ulaştırma Bakanı 'sorun çözüldü' dedi, bunu diyen Bakan görevden alındı.  Geçtiğimiz günlerde ‘Kavşağa neşteri vurduk, sorunu çözdük’ algılarıyla hemşerilerimiz bir kez daha  oyalanıp kandırılıyor" ifadelerini kullandı.

HAL VE OTOGAR PROJESİ NE OLDU?

Sorunlar yumağının bunlardan da ibaret olmadığına dikkati çeken CHP'li Vahit Perçin, "Hal projesi, otogar projesi belirsizliğini koruyor.  Uzun zamandır yaşanan köylerimizde yaşanan su sorununu mu sayalım, ulaşım sorununu mu? Türkiye nin tarımsal ihtiyacının yüzde 14'ünü karşılayan bir ilçeye reva mıdır tüm bunlar? Bafra ve Bafralılar bunları hak etmiyor. Halkımız bir gün mutlaka bunların hesabını soracaktır" dedi.

21 YILLIK REZALET

Samsun'un Bafra ilçesinde 21 yıl önce hastane olması için vatandaşların bağışlarıyla yapımına başlanan ve atıl kalan binanın bir türlü değerlendirilmemesi tepkilere yol açıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum