CHP BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ÜNLÜ, EMENLİ VE İKİZTEPE'DE

CHP BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KEMAL ÜNLÜ, EMENLİ VE İKİZTEPE'DE

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü Emenli ve İkiztepe Köylerini Ziyaret Etti.

A+A-

Genel başkan yardımcısı parti sözcüsü Prf.Dr Haluk KOÇ ,Büyük şehir belediye başkan adayı Tarık CENGİZ ,Bafra  belediye başkan adayı Kemal ÜNLÜ , İlçe başkanı Nihat OKTAY ve Meclis adaylarının katıldığı EMENLİ ve İKİZTEPE gezileri gösteriyor ki halk 30 martı sabırsızlıkla bekliyor, Gezi olaylarının da , hırsızlıkların da, yolsuzlukların da,ayakkabı kutularının da,yatak odalarındaki kasalarında , bu ülkeyi oğullar, yandaşlar eliyle talan edenlerden de hesap soracakları günü bekliyor herkes .

     iktidarın gücü ne sığınıp kurtulacaklarını sananlar ilahi adalete hesap vermekten kaçamayacaklar evet 30 mart bir milat olacak Bafra için de Samsun içinde Türkiye içinde bu saltanatı hep birlikte yıkacak ve hakın iktidarını kuracağız. Üretime dayalı insan odaklı belediyeciliği kuracak ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte yönetecek ve yepyeni bir Bafra kuracağız. Artık yalan ,talan soygun bitecek.

    Oğullar için Türkiyeyi kasıp kavuranların neresindesiniz, bu soygunlar ayakkabı kutuları hakkında ne dersiniz , demokrasinin , özgürlüklerin yanındamısınız diye sorarlar size Bafra adayı ne dersiniz ilişkiniz yoksa aynı yuvada ne işiniz var? çalanda çalanlara çanak tutanda günahkar değilmi ?

     Bırakın Bafra nın yakasını 10ar yıldan 20 yılını  çaldınız Bafra nın , bu halk size gereken dersi verecektir sandıklarda .

     30 mart sabahı yepyeni Bir Bafra için , soyguna talana dur demek için , halkın söz sahibi olduğu , herkesin doğduğu yerde doğduğu bir Bafra için , geçmişine ve geleceğine sahip çıkan birileri için değil halk için yönetilen Bafra için birleşmenin tek adresi CHP Adayı Kemal ÜNLÜ dür. Çünkü bunlara ancak bir hesap sorabiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.