CHP BAFRA BEL.BAŞK.ADAYI ECZACI KEMAL ÜNLÜ SELEMELİK VE ASARDA ; HESAP SORACAĞIZ DEDİ

CHP BAFRA BEL.BAŞK.ADAYI ECZACI KEMAL ÜNLÜ SELEMELİK VE ASARDA ; HESAP SORACAĞIZ DEDİ

Yalancıların, talancıların, soyguncuların düzenini hep beraber yıkacağız.

A+A-

Halkın malını halkın yararına kullanacak , işe aşa dönüştürüp vatandaşa hizmet olarak sunacağız. Senin ürününe para vermeyecekler , 3-5 kuruş emekli aylığına seni mahkum edecekler , bakanlar ve oğulları paraların içinde , kasalarla uyuyacaklar , bu Allahtan revamıdır ? 30 martta bunları sandıklara gömeceğiz, yaptıkları her şeyin hesabını verecekler.

 Sen 10 yıl Bafra yı yönet , daha doğrusu yöneteme  < müdürlerin başkanlık yapsın > bunu ben demiyorum bütün Bafra lı diyor sonra , seçim zamanı geldi çattı yok şöyle proje hazırladım , yok böyle proje yaptım artık Bafra lının bunlara karnı tok şehri  beton yığınına çevirdin , kent yaşamında yaya esastır,sen Bafra lıları caddelerde boğdun gelip Selemelikte asarda ne yapabilirsin.

    Her kez bu ülkede yerini belirleyecek hırsızların dolandırıcıların ,bölücülerin yanında mı olacak , onlara karşımı olacak. Bafra lı  tercihini yapıyor diğer partilerden akın akın partimize katılımlar sürüyor. İlçe Başkanım Nihat OKTAY ın da dediği gibi ( Bafra da muhalefet CHP de birleşiyor zira bunlara karşı mücadele edecek , hesap soracak tek güç CHP de dir.

   Yıllardır sizin yol , su  probleminizle ilgilenmediler hele kışın her gece elektriğinizin kesildiğini dahi bilmezler biz göreve geldiğimizde ilk işimiz asar ve , Selemeliğin yollarını onarmak su problemlerini çözmek ve elektrik sorununa çare bulmak olacaktır.

    Bunlar ancak olanı yok ederler tütün kaldı mı , bırakın tütünü sigara fabrikalarını bile peşkeş çektiler.

     Biz üreteceğiz , Asarlı , Selemelikli artık doğduğu yerde doyacak. 30 mart hesaplaşma günüdür bunlara sandıklarda gereken dersi verecek ve Bafra yı hep beraber yöneteceğiz dedi.

     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.