Cezaevlerinde Korona Virüsü Var mı ?

Cezaevlerinde Korona Virüsü Var mı ?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Korona virüs salgınına karşı hem personel hem de cezaevinde bulunan mahkum ve tutuklular için her türlü tedbirin alındığını belirterek, "Cezaevlerimizde pozitif rastlanan hiçbir vaka yoktur" dedi.

A+A-

Adalet Bakanı Gül, Korona virüsle ilgili cezaevlerinde ne gibi önlemler alındığına dair; "Cezaevlerinde tüm tedbirler büyük titizlikle alınmaktadır. Cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlüler devlete emanettir. İhtiyacı olan herkes dezenfekte ürünlerinden ücretsiz olarak faydalanmaktadır." dedi.

Bilim Kurulu'nun tavsiyesi üzerine açık görüşlerin sonlandırıldığı bilgisini paylaşan Gül, "Sadece avukatlar görüşebiliyor, o da kapalı görüş şeklinde yapılıyor. Hem personele hem cezaevinde bulunan mahkum ve tutuklulara hiçbir şekilde dışarıdan riskin oluşmaması için her türlü tedbir alınıyor. Maske, eldiven gibi tüm tedarikler yapıldı. Telefon haklarına ilave haklar verildi. İleride atılacak her türlü adımlarla da oradaki vatandaşlarımızın ve personelimizin bu riske bulaşmaması için her türlü tedbirimizi alıyoruz. Cezaevlerimizde pozitif rastlanan hiçbir vaka yoktur" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.