Ceza İnfaz Kurumunda 15 Temmuz Progamı

Ceza İnfaz Kurumunda 15 Temmuz Progamı

Bafra T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında , Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından “İşgal Girişiminden Dirilişe 15 Temmuz'un Anatomisi” isimli belgesel izlendi.

A+A-

Programda, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce, ceza infaz kurumlarında adli suçlardan bulundurulan hükümlü ve tutuklulara yönelik olarak “İşgal Girişiminden Dirilişe 15 Temmuz'un Anatomisi hükümlü ve tutuklularda vatanseverlik ile milli duygularda hassasiyet kazanımına katkı sağlanması amaçlanmıştır.

Bu amaçla; T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumunda adli suçlardan hükümlü/tutuklu bulunanlara yönelik olarak çok amaçlı konferans salonlarında  “İşgal Girişiminden Dirilişe 15 Temmuz'un Anatomisi” isimli belgesel gösterimi düzenlenmiştir.  Düzenlenen belgesel gösterimine kurum amirleri ve personelleri ile birlikte Bafra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 97’si hükümlü ile 3'ü çocuk tutuklu, Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumunda ise 174 hükümlü katıldı. Belgesel gösterimine katılan hükümlü ve tutuklulara ayrıca kurum idareleri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

cf04f7db-e44b-49fb-b875-d80529304a3f.jpg5169bdd4-0a1a-446f-a44c-b737b9af5369.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.