Çetinkayalılar ölmüşlerini dualarla andılar

Çetinkayalılar ölmüşlerini dualarla andılar

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna bağlı İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Başkanı Mesut Sağlam ve yönetim kurulu üyelerinin ve Çetinkaya Mahallesi sakinlerinin tüm ölmüşleri için organize ettiği mevlid-i şerif gerçekleştirdi.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna bağlı İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Başkanı Mesut Sağlam ve yönetim kurulu üyelerinin ve Çetinkaya Mahallesi sakinlerinin tüm ölmüşleri için organize ettiği mevlid-i şerif programı Bafra Çetinkaya Mahallesinde Merkez Camisinde gerçekleşti.


Cuma namazı öncesinde Bafra Çetinkaya Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Hakkı Sipahi, Bülbül Hoca Necattin Boyun ve Tamer Zorlu hocanın okuduğu aşrı Şerifler, ilahilerin ardından dualar edildi.


Program sonunda ikramlar yapıldı.
Mevlidi Şerife MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu üyeleri , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF ) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı ve GÖKCAMDER Kurucu Başkanı Ahmet Kocabaş, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

cetinkayalilar-olmuslerini-dualarla-andilar-003.jpeg

 

cetinkayalilar-olmuslerini-dualarla-andilar.jpegcetinkayalilar-olmuslerini-dualarla-andilar-002.jpegcetinkayalilar-olmuslerini-dualarla-andilar-001.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.