Çetinkayalılar Muhtar Adayı Ahmet Erdem’le Elele , Gönül Gönüle Oldular

Çetinkayalılar Muhtar Adayı Ahmet Erdem’le Elele , Gönül Gönüle Oldular

Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem ve heyeti Bafra’da ve 19 Mayıs ilçesinde  işyeri bulunan Çetinkayalı esnafları ziyaret etti.

A+A-

Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem ve heyeti Bafra’da ve 19 Mayıs ilçesinde  işyeri bulunan Çetinkayalı esnafları ziyaret etti.


Bafra’da ve 19 Mayıs ilçesinde iş yerleri bulunan Çetinkayalı esnaflara heyeti ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem’e yoğun sevgi seli yaşandı.
Ziyarette Bafra ve 19 Mayıs ilçesindeki Çetinkayalı esnaflarla yaptığı istişarelerde açıklamalarda bulunan Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem,’’ Doğup büyüdüğüm Çetinkaya Mahallesi’ne hizmet etmek için ekibimizle, azalarımızla birlikte kollarımızı  sıvadık. Doğup büyüdüğüm, tarım yaptığım ve bir işletme açarak yatırım yaptığım mahallemize hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm mahallelinin ve esnaflarımızın oylarına talibim.
Çetinkaya Mahallesi Muhtarlığı çalışmalarımız için azalarımız ile birlikte bugün Bafra’da ve 19 Mayıs ilçesinde iş yerleri bulunan Çetinkayalı esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ve Çetinkaya Mahallesi için hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yaptığımız çalışma ve projelerden söz ettik. 
Heyetimizle birlikte gece gündüz durmadan çalışacağımızın sözünü vermek isteriz.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

cetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-003.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-004.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-005.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-006.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-007.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-008.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-009.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-010.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-011.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-012.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-013.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-014.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-015.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-016.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-017.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-018.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-019.pngcetinkayalilar-muhtar-adayi-ahmet-erdemle-elele-gonul-gonule-oldular-020.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.