ÇETİNKAYA’DA BAYRAMLAŞMA

ÇETİNKAYA’DA BAYRAMLAŞMA

Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya beldesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

A+A-

Çetinkaya Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan ve protokol ile vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma merasiminde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki Çetinkayalıların da katıldığı bayramlaşma programında eski bayramlar da yad edildi.
Çetinkaya Belediyesi Başkanı Hadi Sezer ise yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı ail

elerin bir araya gelip, etik anlamda ailenin önemini vurgulayan bir bayramdır. Ayrıca küs olanların bayram sebebiyle barışması da bir gelenektir. İnsanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, güçlendiği, müstesna günlerdir bayramlar” dedi. 


Çetinkaya beldesindeki bayram kutlamasına AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, SADEF Genel Başkanı Kaya Aşcı, AK Parti Çetinkaya Belde Başkanı Halis Şimşek, İstanbul Çetinkayalılar Dernek Başkanı Ahmet Çelik de katıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.