Çetinkaya Muhtarı Ahmet Erdem Ramazan Bayram Mesajı

Çetinkaya Muhtarı Ahmet Erdem Ramazan Bayram Mesajı

Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdem Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı .

A+A-

Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdem Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı .

Muhtar Erdem mesajında; “Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı; dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği; huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.

Mübarek Ramazan Bayramı’nı da milletçe ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle sevgi ve saygı, kardeşlik, beraberlik, dostluk duygularının canlandığı; gönüllerin daha da yaklaştığı günler olarak geçireceğiz. Özellikle ömürlerinin büyük bölümünü bizlere, topluma ve ülkemize hizmet etmeye adamış en değerli varlıklarımız olan büyüklerimize, bayram sevincini yaşatmamız; bayrama daha da anlam katacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bayramın başta bana bu görevi layık gören Çetinkaya Mahallesi sakinlerine, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin daim olması; küslüklerin nihayet bulması temennileriyle saygıdeğer Bafralı hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.