Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdem ve Azaları Mazbatalarını Aldılar

Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdem ve Azaları Mazbatalarını Aldılar

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Erdem ve azaları mazbatalarını Bafra Seçim Kurulu Müdürlüğünden alarak görevlerine başladılar.

A+A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Erdem ve azaları mazbatalarını Bafra Seçim Kurulu Müdürlüğünden alarak görevlerine başladılar.

 

Çetinkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Erdem  mazbatalarını aldıktan sonra yaptığı açıklamada,’’Bugün Yüksek Seçim Kurulu Bafra İlçe Müdürlüğünden azalarımız Faruk Yılmaz , Ziya Yılmaz, Recep Volkan Kurt,Yusuf Ünsel, Mehmet Özkan,Mete Haspolat,Tuncay Yıldız, Murat Sarı ile  birlikte mazbatalarımızı alarak görevimize başladık. 
Değerli Çetinkaya halkımız, yoğun çalışmalar için bir seçim süreci geçirdik. Çetinkaya’mızı geliştirecek projeler tasarladık. Bunları sizlerle paylaştık. Sizlerde bize inanarak 31 Mart 2024 tarihinde sandıkta cevabını verdiniz ve oyunuzu bizden yana kullandınız. Bizlere verdiğiniz yoğun destek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Tüm projelerimizde Çetinkaya Mahallemize en iyi hizmeti sunmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte tüm bu projelerimizi sırayla hayata geçireceğiz. Uzun vadeli ve kısa vadeli projelerimiz için sırasıyla adımlar atacağız. Tüm komşularıma aileme, mahallelilerime bizlere verdikleri destekler için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. 
Bizler Çetinkaya Mahallesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aile bağlarımızı daha da geliştirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bize güvenen, verdikleri oylarla Çetinkaya  Mahallesi Muhtarı seçilmemizi sağlayan kısacası oy veren, vermeyen tüm mahalle sakinlerime azalarım adına bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz.’’ dedi.

 

cetinkaya-mahallesi-muhtari-ahmet-erdem-ve-azalari-mazbatalarini-aldilar.pngcetinkaya-mahallesi-muhtari-ahmet-erdem-ve-azalari-mazbatalarini-aldilar-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.