Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem Projeleriyle Göz Dolduruyor

Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem Projeleriyle Göz Dolduruyor

Alkanlar55 Doğalgaz ve Erdem Süpermarket’in işletmecisi Ahmet Erdem geçtiğimiz günlerde Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklamıştı.

A+A-

Alkanlar55 Doğalgaz ve Erdem Süpermarket’in işletmecisi Ahmet Erdem geçtiğimiz günlerde Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklamıştı.


Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem Yayla Pide salonunda azalarıyla yaptığı istişare toplantısında projelerini masaya yatırdı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Alkanlar55 Doğalgaz ve Erdem Süpermarket’in işletmecisi Çetinkaya Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Erdem,’’Doğup büyüdüğüm Çetinkaya Mahallesi’ne hizmet etmek için ekibimizle, azalarımızla birlikte kollarımızı  sıvadık.
Doğup büyüdüğüm, tarım yaptığım ve bir işletme açarak yatırım yaptığım mahallemize hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm mahallelinin oylarına talibim.
Çetinkaya Mahallesi Muhtarlığı çalışmalarımız için azalarımız ile birlikte toplantımızı yapmış bulunmaktayız. Sık aralıklarla düzenli olarak bu toplantılarımızı gerçekleştirmeye sürekli olarak devam edeceğiz. Neler yapacağız, yapabiliriz değerlendirmelerimizi yaptık.
Azalarımız ve meslekleri soldan sağa sırası ile,
Tuncay Yıldız : Çiftçi ,Tekin Akçer : Çiftçi ,Murat Sarı : Esnaf 
Yusuf Ünsel : Çiftçi ,Mehmet Özkan : Esnaf,Faruk Yılmaz : Esnaf 
Recep Volkan Kurt : Esnaf ,Cemalettin Özbakır : Esnaf , Mete Haspulat : Esnaf.
Hep birlikte elele vererek çalışmalarımız ve projelerimizi masaya yatırdık. 
VAADLERİMİZ

1.    Mahalle hanelerimizin temizlik ve ekonomik açıdan uygun bulduğumuz doğalgazı en kısa zamanda mahallemize kazandırılması.
2.    Altyapı işlemleri biter bitmez ardından Çetinkaya’mızın girilmedik sokak ve cadde bırakılmadan asfaltlanması.
3.    Mahallemiz halkının muhtara kolay ve rahat erişebilmesi için muhtarlık binamızı en kısa zamanda halkımıza hizmete sunulması.
4.    Devlet su işlerine bağlı ana kanalın mahallemizin can ve mal güvenliği açısından kenarlarının ilgili mercilere yaptırılması ve ışıklandırılması.
5.    Mahallemizin gençleri için futbol sahasını modern bir şekilde yaptırılıp mahallemize kazandırılması.
6.    Eski okulun olduğu yere mahallemiz halkı için güvenle gidip oturabileceği park ve çay bahçesi yapılması.
7.    Tarihi mirasımız olan Kümbette mahallemizin diğer illere tanıtılması açısından Hıdırellez şenliklerinin Kümbette’de yapılması için hazır hale getirilmesi.
8.    Kümbet çeşmesinin olduğu yerde çevrik alan düzenlenip düğün ve nişanlarda fotoğraf çekimi için çekim platosu yapılması.
9.    Otogar için doldurulup hazırlanan yere mahallemiz adına ve yararına modern bir düğün salonu yapılıp mahallemiz halkına hizmetine sunulması.
10.    Mezarlıklarımızın düzenli olarak sık sık temizlenmesi.
11.    Musallanın olduğu her iki taraf ağaçlara zarar vermeden üzerinin kapatılması.
12.    Mahallemize çocuk parkları yapılması.
13.    Mahallemizin sağlığı için ilçe sağlık kurulundan her ay düzenli bir şekilde içme sularının tahlil sonuçlarının alınması.
14.    Mahallemizin tarım ürünleri satışı için kooparatif ve köy ürünleri pazarı kurulması.
15.    Mahallemizde her hanede teşvikli sera kurulması için çalışmaların yapılması.
16.    Ormandan odunu geciktirmeden düzenli ve adaletli bir şekilde herkese yetecek kadar odun verilmesi (durumu olmayan dul ve yetimlerden ücret alınmaması.)
17.    Tarla yollarımızın aciliyeti olan bölgelerden başlayarak tarla yollarının bakımı ve kumlanması.
NOT: Mahallemiz adına vakıf veya dernek kurarak vaadlerimizin içerisinde bulunan gelir getirisi olan yerlerin vakıf veya dernek adına yapılması ve getirisinin mahalle halkı adına ve mahallemizin projelerin kullanılması.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Ahmet Erdem Kimdir?
25 Aralık 1983 yılında Çetinkaya Mahallesi’nde doğdu. 2003-2013 yılı arası gıda sektöründe İstanbul'da  işletmecilik yaptı. 2013 yılında Bafra’ya hizmet etmek ve bütün yatırımını bölgeye yapmak için dönüş yaptı. Alkanlar55 Doğalgaz Mühendislik’i kurdu.
Aynı zamanda 2020 yılında Çetinkaya Mahallesi’nde tarım alanında üretim yapmaya başladı. Yine 2020 yılında ticari faaliyetlerine Çetinkaya Mahallesi’nde Erdem Süpermarket işletmesini açarak devam etti. 
Evli ve 2 çocuk babası Ahmet Erdem, şimdi de 2024 Yerel Seçimlerinde doğduğu ve yatırım yaptığı Çetinkaya Mahallesi’ne hizmet etmek için muhtar adayı oldu.

cetinkaya-mahallesi-muhtar-adayi-ahmet-erdem-projeleriyle-goz-dolduruyor.pngcetinkaya-mahallesi-muhtar-adayi-ahmet-erdem-projeleriyle-goz-dolduruyor-001.pngcetinkaya-mahallesi-muhtar-adayi-ahmet-erdem-projeleriyle-goz-dolduruyor-002.pngcetinkaya-mahallesi-muhtar-adayi-ahmet-erdem-projeleriyle-gozdolduruyor.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum