ÇETİNKAYA KÖPRÜSÜNÜN ADI DEĞİŞSİN Mİ?

ÇETİNKAYA KÖPRÜSÜNÜN ADI DEĞİŞSİN Mİ?

Bafra'nın kanayan yarası Çetinkaya Köprüsü.

A+A-

Barış FM olarak Bafra'da Bugün programında da ele aldığımız Çetinkaya Köprüsü ile ilgili yetkililerin dikkatini çekmek amacıyla sosyal medyada son zamanlarda yapılan paylaşımlardan en büyük katılımı sizlerle paylaşıyoruz. 
Facebook da Bafra ile ilgili bir çok grup ve sayfa bulunmakta olup bunların başında gelen Şehr-i Bafra sayfası ve Samsun'lu Değil Bafra'lıyım Diyenler grubu yerel seçimler öncesi ve sonrasında Çetinkaya Köprüsü ile ilgili sayfa ve grup takipçileriyle beraber  bir sempozyum ortamı oluşturarak bizim de Barış FM ve Bafra55.net olarak beğeniyle takip ettiğimiz bir çalışmaya imza attılar. Kızılırmak üzerindeki güzel Bafra'mızda bulunan tarihi köprümüzün isminin Çetinkaya'dan ziyade Bafra ve tarihine yakışır bir isimle adlandırılması konusunda sosyal medya aracılığı ile bir kamuoyu araştırması yapılarak, siz değerli Bafra'lılarımızın görüşlerini öğrenmeye çalıştılar. Bu çalışmanın neticesinde Bafralıların genelinin Çetinkaya isminin Bafra Gelin Köprüsü olarak  değiştirilmesi ve ciddi bir şekilde restore edilerek, çeşitli ışıklandırma çalışmalarıyla Bafra'nın tarihi ve kültürel turizmine kazandırılması gerektiği görüşüne ulaştılar. Grup ve sayfa yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde bu projelerin herhangi bir siyasi görüş ile ilgisi olmadığı, tek amacın Bafra'nın gelişimi ve güzelleşmesine destek verilmesi olduğunu beyan ederek Bafra için yararlı olabilecek bu gibi çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını aktardılar. 
Biz Barış FM ve Bafra55.net olarak  Şehr-i Bafra sayfası ve Samsun'lu Değil Bafra'lıyım Diyenler grubunun çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. Ayrıca değerli sayfa ve grup yöneticilerine de başarılarının devamını dilerken Bafra'nın gelişimi  ile ilgili sosyal medyada  yaptıkları bu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum