Cemil Deveci Fatih Portakal'ı tiye mi aldı

Cemil Deveci Fatih Portakal'ı tiye mi aldı

Samsun’un Bafra ilçesinde toplanan CHP heyeti parti binasında partililere aşure dağıttı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun İl Başkanı Işık Özkefeli, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin gerçekleştirdi.  Perçin’in ardından konuşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Atakum Belediyesi çok konuşuluyor. Tabi Samsun’un Cumhuriyet Halk Partili tek belediyesi. Hepinize bu övgü ve şikayetler geliyor.

 Ama eleştirilerde var biliyorum, görüyorum. Size ilk cümle şunu söyleyeyim keşke Atakum Belediyesi’nde bu olmasaydı, Cemil Deveci’nin böyle bir olayda imzası olmasaydı diyebileceğiniz geride bıraktığım 6 ay içerisinde yok. Önümüzdeki 6 aylarda da asla olmayacak. Bundan emin olabilirsiniz. Her zaman her fırsatta söylüyorum. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin boynunu aşağı eğecek bir davranışta olmayacak. 

İyi yönetemeyebilirim, çok başarılı olamayabilirim bunlar insani şeyler. Evet bu konularda çok ciddi iddiam var ama herkes, herkes kadar o yönetim tarzından memnun olmayabilir.  Ona bir itirazım yok. Ama CHP’li birine yakışmıyor denilecek birşeyin asla altında ben olmam. Kim bu konuda size bir şey diyorsa hiç düşünmeden ret edin. Söylüyorum yandaşa, yanlıya, parasızına, paralısına Cemil Deveci’nin kamu zararına 1 kuruşunu çıkarın hemen bırakıyorum. Portakalına, limonuna hepsine kavuna karpuzuna hepsine söylüyorum. Hukuk ve etik dışı bir davranışımı bulsunlar hemen bırakıyorum. Bu kadar net bu kadar yürekli söylüyorum" dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.