CEMALETTİN ŞİMŞEK'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

CEMALETTİN ŞİMŞEK'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

MHP Samsun Milletveki Cemalettin Şimşek Gaziler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi  Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, “Yüce Türk Milleti, hiçbir zaman bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini, devletimizin ve milletimizin sonsuza kadar var olacağını, şehit ve gazilerin verdikleri mücadelelerle tüm dünyaya kabul ettirmiştir” dedi.
MHP Samsun Milletvekili Şimşek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. ŞİMŞEK mesajında, hiçbir dünyevi kıymetle ölçülemeyecek değerde ve önemde olan gazilerin, milletin engin sahiplenişiyle her zaman ayrıcalıklı ve soylu özelliklerini muhafaza ettiklerini söyledi. 
Milletvekili Şimşek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çok yüksek bir milli şuurun tavır ve davranış olarak somutlaştığı gazilerimiz, dağımızda, ovamızda, taşımızda, toprağımızda ve her türlü milli değerimizde gözü olanlara hiç unutamayacakları acı dersler vermişlerdir. Vatanımızın selameti, milletimizin bağımsızlığı ve aziz varlığının devamlılığı uğruna; üzerlerine düşen her sorumluluğun gereğini sonucu ne olursa olsun yapmış olan gazilerimizi sadece bu günle hatırlamak elbette doğru ve yerinde olmayacaktır. 
Bu itibarla, geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan vatan sevdalılarını, yılın her anında ve gününde, saygı, minnet ve şükranla anmak en başta gelen milli ve manevi bir görevdir. İftihar edilecek bir fedakârlıkla, yaşadığımız topraklara göz dikmiş hainlere aman vermeyen, canlarından dahi vazgeçmeyi göze almış olan gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Bu vesile ile vefanın, cesaretin ve kararlılığın timsali olan gazilerimizin bu müstesna gününü kutluyor; bağımsız ve onurlu yaşamamız konusunda hayatlarından seve seve vazgeçen aziz şahitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.”


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.