CEMALETTİN ŞİMŞEK'DEN BAYRAM KUTLAMASI

CEMALETTİN ŞİMŞEK'DEN BAYRAM KUTLAMASI

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ CEMALETTİN ŞİMŞEK, KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

A+A-

 

Milletvekili ŞİMŞEK Mesajında;

”Bayramlar; dini ve milli hislerimizi coşturan, akrabalık bağlarını güçlendiren, komşuluk ilişkilerini geliştiren ve  toplumsal hayatımızı canlandıran en önemli günlerdir. 

Hoşgörü ve kardeşlik durgularını güçlendiren yeni bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bayramlar, bizim milletimizin değerlerini ortaya koyar. Bu değerler çok güzel değerlerdir ve her biri bayramlarda ortaya çıkar. Bu değerlerde, yardımlaşma ve dayanışma vardır. Birlik ve beraberlik vardır. Barış ve kardeşlik vardır. Paylaşma ve kaynaşma vardır. Sevinç ve coşku vardır. 

Ülke olarak bayramın huzurlu bir ortamda geçmesi en büyük temennimizdir.  Millet olarak, bayram günlerinin getirmiş olduğu birlik beraberlik ve kardeşlik ortamının değerini çok iyi bilmeliyiz. Bu birlik ve beraberliği her zaman sürdürmeliyiz. Yoksul, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara sahip çıkmalıyız. Onlara da bayram sevinci ve coşkusunu yaşatmalıyız. Şehit ve gazilerimizi de unutmamalıyız. Bu önemli günde, şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi de minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.