CEMAL VE ERKAN ÜNLÜ MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMI İLE ANILDI

CEMAL VE ERKAN ÜNLÜ MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMI İLE ANILDI

Samsun'un Bafra İlçesinde Eski 1. Sınıf Emniyet müdürü Cemal Ünlü ve İnşaat Mühendisi Erkan Ünlü ölüm yıl dönümlerin de Mevlidi Şerif Programı düzenlenerek dualarla anıldı.

A+A-

Bafra PTT Müdürü Öskay Ünlü,Yakakent Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü ve Eczacı Derya Ünlü babaları Eski 1.Sınıf Emniyet Müdürü Cemal Ünlü'yü ve akrabası İnşaat Mühendisi Erkan Ünlü'yü unutmayarak ölüm yıl dönümlerinde Mevlidi Şerif Programı düzenleyerek dualarla andılar.

Mevlidi Şerif Programına;Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Önel,Samsun PTT Baş Müdürü Cemal Saran,Samsun PTT Baş Müdür yardımcısı Hüseyin Erin,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,
Türkiye İşçi Emekliler Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır,Bafra Diriliş Fikri - Asım Derneği Başkanı Erkan Uyanık, Lokantacılar Dernek Başkanı Doğan Karafazlıoğlu,Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Eczacı Kemal Ünlü,Mahalle Muhtarları,Daire Amirleri,Ünlü Ailesi ve çok sayı da vatandaş katıldı.

Mevlidi Şerif Programı Davete gelen misafirlere Yemek İkramı ile son buldu.

cemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-001.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-002.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-003.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-004.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-005.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-006.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-007.jpgcemal-ve-erkan-unlu-mevlidi-serif-programi-ile-anildi-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.