ÇELTİK KOMİSYONU VİDANJÖR ALDI

ÇELTİK KOMİSYONU VİDANJÖR ALDI

Bafra ilçesinde Çeltik Komisyonu tarafından alınan vidanjör hizmete girdi.

A+A-

Bafra’da yoğun bir şekilde yağış olması ve köylerde sık sık su baskınlarının yaşanması nedeniyle fosseptik çukurlarının temizlenmesi amacıyla Çeltik Komisyonu Başkanlığı tarafından 165 bin liraya vidanjör alındı. Çeltik Komisyonu Başkanı ve Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü deneme çiftliğinde aracın tanıtımını yaptı. 
Kaymakam Ali Katırcı yaptığı konuşmada, Devlet Malzeme Ofisi’nden 143 bin liraya alınan şasesiz kamyona 22 bin lira maliyetle vidanjör monte edildiğini ve vidanjörün 165 bin liraya mal olduğunu söyledi. Katırcı, “Vidanjör, ilçemizde muhtemel sel felaketlerinde ve vatandaşların diğer ihtiyaçlarında kullanılacak” dedi.

Bu sene hasat mevsiminin yaklaştığını belirten Katırcı, “Sol sahil yolundaki köylerimizden Aruz köyünde çeltik işleme ve kurutma makinelerinin olduğu alana 25 bin liralık destek veriyoruz. Kurutmanın üstünün yağmurdan korunması ve çiftçilerimizin daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlamak için destekte bulunduk. Hasat mevsimini yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.