Çelik ısı görkemli bir törenle açıldı

Çelik ısı görkemli bir törenle açıldı

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında toplamaya devam ediyor.

A+A-


Bafra ilçesinde Atatürk Bulvarı Elekçi yokuşunda Cemil Özçelik tarafından Çelik ısı görkemli bir şekilde açıldı.

Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm,  Bafra ilçesi yetkili satıcısı Cemil Özçelik  Çelik Isı’ nın yenilenen yüzünü yapılan bir törenle halka tanıttı.  

Açılışa, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan ve bölge halkı da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Christoph M. Grosser; kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu sözlerine ekledi.

DemirDöküm’ün 58 yıldır gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser, “son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Değişen logomuz ve baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm’ün değişimi kucaklayan ve dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır.” dedi.

Açılışta konuşan Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan da, kurulduğu yıldan bu yana ısıtma ve soğutma sektörünün lider ve öncü markası olan DemirDöküm’ün ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olduğunu belirtti. Ufuk Atan sözlerine şöyle devam etti:

“DemirDöküm markası çatısı altında, siz tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor. Yenilenen showroom’umlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.