Çekirdek almıştı içinden küpe çıktı

Çekirdek almıştı içinden küpe çıktı

Bafra'da yaşayan Avni Güner bir marketten aldığı çekirdeğin poşetinden küpe çıktı

A+A-

ÇEKİRDEK POŞETİNDEN ALTIN SARISI KÜPE ÇIKTI

Bafra'nın Lengerli Mahallesi'nde yaşayan Avni Güner BAFRA55.NET'e yaptığı açıklama da ailemle beraber bir markete girmiş, alışveriş yaptıktan sonra akşam evde yemek için çekirdek almıştık. Evde akşam  çekirdek poşetini açtığımız da içinde altın küpe sandığımız sarı renginde bir küpe çıktı. küpeyi önce altın zannedip sahibine ulaştırmak istedim, daha sonra araştırmalar neticesinde altın olmadığını imitasyon bir küpe olduğunu öğrendim.

ALTIN OLSAYDI SAHİBİNE ULAŞTIRMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARDIM

Güner, Küpeyi önce altın zannettim, çekirdek poşetinden çıkan bu küpe belki de bir garibanın birikimdir diye düşünerek altın küpeyi sahibine ulaştırmak istedim. Firma yetkilileriyle nasıl görüşebilirim derken bir arkadaşımın bu altın değil, altın sarısında imitasyon bir küpe demesiyle kuyumcuya gidip gerçek olup olmadığını araştırmaya başladım, kuyumcuya gittiğimde altın olmadığını öğrendim.

ÇEKİRDEK POŞETİNDEN NASIL KÜPE ÇIKAR

Bu gibi firmalar fabrikasyon üretim yapan büyük firmalar, nasıl olur da o paketin içinden küpe çıkar hala aklım almıyor. Firmayı yine de arayarak çekirdek poşetinizden küpe çıktı dedim" dedi.

image1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum