ÇAYCILAR ESNAFINDAN BAŞKAN’A KAHVALTILI TEŞEKKÜR

ÇAYCILAR ESNAFINDAN BAŞKAN’A KAHVALTILI TEŞEKKÜR

Kızılırmak ve Altınkaya Mahallerini birleştiren, pazaryeri trafiğinin büyük yoğunluğunu da üstlenen ve ilçenin en işlek sokaklarından biri olan Çaycılar Sokak, bir müddet önce kaldırım ve asfalt çalışmaları bitirilerek hizmete sunulmuştu.

A+A-

Bu nedenle esnaflar, belediye başkanı Şahin’i kahvaltıda ağırlayarak teşekkürlerini iletti.

İlk olarak 3 etaplı çalışmayla eski kaldırımları sökülerek yeni kaldırım yapılan Çaycılar Sokak, Saski tarafından yapılan Yağmur Suyu hattının hemen peşinden bitirilmesi sonrasında Asfalt döşenmişti.

 Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları sık sık inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların bitmesinin ardından bölge esnafı da teşekkürlerini iletmek üzere bir kahvaltı tertipledi.

 Kahvaltıya Belediye Başkanı Zihni Şahin, başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Altınkaya Mahalle Muhtarı Ali Şenkul, aynı zamanda bölgede esnaflık yapan Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Belediye Meclis Üyesi Ümit Sezgin, Pazaryerleri Odası Başkanı Hüseyin Topuz’un yanı sıra çok sayıda esnaf katıldı.

caycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur.jpgcaycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur-001.jpgcaycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur-002.jpgcaycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur-002.jpgcaycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur-003.jpgcaycilar-esnafindan-baskan’a-kahvaltili-tesekkur-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.