ÇARŞAMBA’DA MUHTEŞEM KERMES

ÇARŞAMBA’DA MUHTEŞEM KERMES

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Yeşilırmak İlkokulu ve Doğu Yaka İmam Hatip Ortaokulu aile biriliği başkanlığı tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermes büyük bir ilgi gördü.

A+A-

Kermes günü okul öğrencileri tarafından Türkiye, bom bili, hayat bayram olsa, Ankara’nın bağları, yalancı reklamlar gösterisi, horon, ilahi koro ve 8.sınıf gösterileri ile devam eden etkinlik katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.
 
'GÜZEL BİR ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRMİŞ BULUNUYORUZ'
Sunuculuğunu Sosyal Bilgiler öğretmeni Özlem Yön yaparken günün anlamı ile ilgili bir konuşma yapan Yeşilırmak İlkokulu Müdürü Kerim Toraman, “ Anneler gününde tasarladığımız bu güzel bir organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu gibi etkinliklerimizi gelecek yıllarda da devam ettirmeyi okul olarak hedefliyoruz. Bu güzel günün hazırlanmasında bizlere sponsor olan gönül dostlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
'ÇOK DEĞERLİ DAVETLİLERİMİZE ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Eğitim-öğretim yılına bu yıl başladıklarını dile getiren Doğu Yaka İmam Hatip Orta Okulu kurucu Müdürü Resul Balcı, “Yeşilırmak İlkokulu müdürümüzle birlikte hazırlamış olduğumuz bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli davetlilerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Bu yıl bu okul da misafiriz gelecek eğitim-öğretim yılında yeniş okulumuz da hizmet vermeye başlayacağız. Öğrencilerimizi geleceğe yetiştirmek için özveriyle çalışıyoruz” diye konuştu.Kermese okul Müdürlerinin yanı sıra öğrenciler ve veliler katıldı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.