Çarşamba'da 10 milyon liralık altyapı yatırımı

Çarşamba'da 10 milyon liralık altyapı yatırımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ilçesine 2 yıl içinde 10 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını açıkladı.

A+A-

Demircioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede gerçekleştirdikleri altyapı çalışmalarıyla geleceğe yatırım yapıklarını ifade etti.

Yerel belediye tarafından maddi nedenler nedeniyle yenilenemeyen yaklaşık 25 yıllık kanalizasyon hatlarını da yenilediklerini vurgulayan Demircioğlu, şunları kaydetti:

"Çarşamba ilçe merkezinde, 2 yıl içinde altyapı inşaat çalışmalarına 10 milyon liralık yatırım yaptık. Çarşamba ilçe merkezinde, 2 yıl da 7 kilometre kanalizasyon ve 5 kilometre yağmur suyu olmak üzere, toplam 12 kilometre altyapı şebeke hattı yapıldı. İlçe merkezinin kanalizasyon ve yağmur suyu hattının ise, yüzde 66'sı SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlandı. Ayrıca SASKİ ekipleri, Çarşamba ilçe merkezinde, bu yıl da altyapı çalışmalarına devam ediyor. Altyapı sorunlarını çözmek için, SASKİ personeli tüm ilçelerde koordineli şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Çarşamba ilçe merkezinde, 7 adet atık su terfi merkezinin, bakım ve onarımını yaparak, yoğun yağışlara karşı hazır hale getirildi."

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.