ÇARŞAMBA 12 DABO MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR

ÇARŞAMBA 12 DABO MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Çarşamba 12 DABO Antrenörü Mustafa Berberoğlu,”

A+A-

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda düzenlediğimiz belge töreni ile Basketbol Okulumuz 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında 8.dönem mezunlarını verdik” dedi.

‘KULÜPLÜ MAÇLARA ÇIKMASINI SAĞLADIK’
Törene velilerle birlikte basketbol sever Çarşambalılarda izlediği  belge töreninde konuşma yapan Çarşamba 12 DABO antrenörü Mustafa Berberoğlu, "2008 yılında başlatığımız  12 DABO basketbol  okulumu  bu aksam 8.dönem mezunlarının belgelerini veriyoruz. Geçmiş zaman içersinde yüzlerce çocugumuzu basketbol ile tanıştırıp onların kulüplü maçlara çıkmasını sağladık. Çocuklarımızın kamplara ve şehir dışındaki turnuvalara gitmesine aracı olduk” diye konuştu.
 
‘BU AKŞAM 8.KIS OKULUMUZU BİTİRİYORUZ’
Bu yil Erzurum da yapılan Kuzey gurubu maçlarına 14 sporcu ile ve Bodrumda yapılan Türkiye finallerine 5 sporcu ile katıldıklarını belirten Çarşamba 12 DABO Antrenörü Mustafa Berberoğlu 5-11 Ağustosta Afyonda yapılacak uluslar arası basketbol kampına 8 sporcu ile gideceğiz. Bu Akşam 8. Kıs okulumuzu bitiriyoruz. Yaz okulunda 23 Haziranda buluşana kadar hepinize iyi tatiller diyorum.12 DABO lu olmak bır ayrıcalıktır" dedi. Belge töreninden sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler ve dana gösteri maçı yaparak tirendi sonlandırıldı 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.