Canik'ten kapalı esnafa uzanan el

Canik'ten kapalı esnafa uzanan el

Canik Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı kepenk kapatan ilçe esnafına yardım eli uzattı.

A+A-

Canik Belediyesi Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla evlerinde kalan, kronik rahatsızlığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşlara yardımlarını ulaştırırken, tedbirler kapsamında dükkanlarını kapatmak zorunda kalan ilçe genelindeki işletme sahiplerine ve yanlarında çalışanlara yardım etmek için yeni bir çalışma başlattı. 

Belediye yetkililerince, ilçe genelinde salgından dolayı kepenk kapatmak zorunda kalan işletme sahipleri tek tek aranarak, ihtiyacı olanlara gıda destek paketleri, sosyal yardım ekiplerince ulaştırılıyor.

Bu zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşılacağını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Dünya'da ölümlere neden olan bu salgın hastalığın yayılmasını önlemek için devletimiz tüm tedbirleri alıyor. Kronik rahatsızlığı olanlara ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırırken, tedbirler kapsamında kepenk kapatmak zorunda kalan işletme sahiplerine ve yanlarında çalıştırdıkları işcilerine yönelik bir çalışma içine girdik. İlgili personellerimiz işletme sahiplerini tek tek arayarak, ihtiyacı olanlara gıda destek paketlerini ulaştırıyor.” dedi.

Canik'ten kapalı esnafa uzanan elCanik'ten kapalı esnafa uzanan el
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.