CANİK'TEN KALKINMA MODELİ

CANİK'TEN KALKINMA MODELİ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeyi bölge ve ülke genelinde örnek olacak bir kalkınma modeli ile geleceğe hazırladıklarını söyledi.

A+A-

Göreve geldiklerinde daha önce hiç bir yerde uygulanmayan "Kurumsal, Kentsel ve Kültürel Dönüşüm" anlayışıyla Canik'te topyekun bir kalkınma hareketi başlattıklarına işaret eden Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te uyguladıkları kalkınma modelinin sadece bölgeye değil, ülke geneline de örnek olabilecek nitelikte olduğunu söyledi.
Yaşanabilir bir Canik için çalıştıklarını belirten Başkan Genç, "Asla 'ben yaptım, oldu' mantığıyla hareket etmedik. Eğitimden sağlığa, kentsel dönüşümden ticaret merkezlerine kadar hayata geçirdiğimiz bütün projelerimizde her zaman önce hem halkımızın hem de şehrimizin yararını gözetiyoruz. İnsanlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden daha önemli. Eğer insanlar mutlu değilse, ne kadar çok binalar yaparsanız yapın bir kıymeti yoktur. Biz halkımızın da desteğini alarak uyguladığımız projelerimizle Canik'i 21. yüzyıla yakışır bir yaşam merkezi haline getirdik" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.