CANİK'TEN ÇİFTE YAZ KURSU

CANİK'TEN ÇİFTE YAZ KURSU

Canik Belediyesi, öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için "Yaz Etkinlikleri" kapsamında bu yıl da iki ayrı kurs düzenliyor.

A+A-

Yaz Spor Okulu ve Canik Yaz Okulu, çocukların hem fiziksel hem de manevi gelişimlerini sağlayacak. Kurs kayıtları 22 Haziran'a kadar devam ediyor.
 
Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde "Yaz Spor Okulu" düzenleyen Canik Belediyesi, yaz mevsimi boyunca alternatif etkinliklerle öğrencilere ve büyüklere hitap eden kurslara da imza atıyor. Karadeniz'in en büyük eğitim kampüsü olan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde 2015 Yaz Etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da kurslar düzenleniyor. 7'den 70'e herkesin Kur'an-ı Kerim öğrenebileceği kurslarda İngilizce, resim, saz, kitap okuma, ilmihal ve siyer dersleri de verilecek.
 
HEM EĞİTİM HEM SPOR
Herkesin katılabileceği kurslarda alanlarında uzman öğretmenler görev yapacak. Kayıtların başladığı kurslara katılmak isteyenler başvurularını Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'ne yapabilecek. Çocuk ve gençler aynı zamanda Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek Yaz Spor Okulu'ndada spor eğitimi alabilecek. 22 Haziran'da başlayacak kurslara başvurular bu tarihe kadar yapılabilecek. Yaz Spor Okulu'nda futbol, voleysol, masa tenisi, judo, satranç, taekwondo, güreş, basketbol, boks, badminton eğitimleri verilecek.
 
KURSLAR ÜCRETSİZ
Canik Belediyesi olarak eğitimin her alanında olmayı bir sorumluluk olarak gördüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bizim için eğitim olmazsa olmaz. Bu bakımdan eğitime yatırım yapmayı, çocukları, insanlarımızı eğitimle buluşturmayı geleceğimiz adına önemsiyoruz. Hayatın her alanına ve her yaştan insana hitap eden Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsümüz yaz mevsimi boyunca da insanlarımıza hizmet verecek. Yani Canik'te yaz mevsiminin de dolu dolu geçmesini arzuladık. Bu bakımdan düzenlediğimiz kurslarımıza isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilir" dedi.
Köksal ÖNER 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.