Canik’te yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Canik’te yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde yol açma, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları Teknepınar Mahallesi’nde devam ediyor. Program dahilinde belirlenen ihtiyaçlara göre, çalışmalarını farklı bölgelerde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak aynı anda yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de yeni yolları vatandaşların hizmete sunmayı hedefliyor. Yeni yol açma, genişletme, ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Teknepınar Mahallesinde 10 metre ve 25 metre genişliğinde yeni yol açma çalışmasına başladı. Önümüzdeki günlerde yollar trafiğe açılmış olacak.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Canik için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda özellikle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Biz hizmet için buradayız ve görev sürecinde vatandaşa hizmet etmeye, ilçe halkının yaşamını kolaylaştırmaya, ilçeyi geliştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

canikbldhaber-1-1.jpgcanikbldhaber-2-1.jpgcanikbldhaber-3-1.jpgcanikbldhaber-4-1dfgdfgd.jpgcanikbldhaber-5-1hgjnghjgd.jpgcanikbldhaber-6-1.jpgcanikbldhaber-7-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.