Canik'te Yaz Temizliği Başladı

Canik'te Yaz Temizliği Başladı

Canik Belediyesi Park Bahçeler Birim ilçe genelindeki pakları, mezarlıkları, yeşil alanları, kaldırımları, yolları kapsamlı bir şekilde temizleyerek yaza hazırlıyor.

A+A-

Pandemiyle mücadele kapsamında tedbirlerini elden bırakmayan Canik Belediyesi, salgın hastalığın önlenmesinde en etkin yolun temizlik olduğu bilinciyle hijyen ve temizlik konusunda asla tavize yer vermiyor.
Belediye çalışanları bir yandan salgın hastalığın önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ilçe genelinde kapsamlı bir şekilde temizlik çalışması yürüterek yeşil alanları yaza hazırlıyor.

Canik'te Yaz Temizliği Başladı

NORMAL HAYATA GEÇİŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Belediye Park Bahçeler Birimi ekipleri ilçe genelinde başlatılan çalışmalarla parklar başta olmak üzere mezarlıklar, yollar, kaldırım kenarları ile yeşil alanlarda ot biçme, temizleme ve bakım çalışmalarını sürdürerek normalleşme süreciyle birlikte normal hayata geçilmesinin ardından hazır olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Canik'te Yaz Temizliği Başladı

ÖNCELİĞİMİZ HİJYEN ve TEMİZLİK

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı’mız başta olmak üzere tüm kurumlarımızın iş birliği ile hazırlanan normalleşme takviminin adım adım hayata geçirilmesiyle birlikte, yaz mevsimine girdiğimiz bu günlerde ilçemiz genelinde bulunan parklarımızda, mezarlıklarımızda, yeşil alanlarımızda, yollarımızda, kaldırımlarımızda temizlik, bakım ve ot biçme çalışmalarımızı hızlandırdık. Salgından dolayı evlerinde kısıtlı yaşayan çocuklarımızın ve büyüklerimizin, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte normal hayata dönülmesinin ardından daha temiz, daha hijyenik alanlarda vakitlerini geçirsinler. Çocuklarımız yine eski günlerde olduğu gibi koşup oynasınlar, yaşlılarımız yine parklarımızda yeşil alanlarımızda temiz hava alsınlar, sohbet etsinler istiyoruz” dedi.

Canik'te Yaz Temizliği Başladı

BU SÜRECE DESTEK VEREN İNSANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Sandıkçı, “İlçe insanımızın hayatlarını kolaylaştırmak için bundan önce olduğu bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Devletimiz, milletimiz el ele vererek şükrolsun zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Hep birlikte aldığımız tedbirlerle, kurallara uyarak bu günlere ulaştık.  Bu süreçte tüm kurallara uyan, sabır ve anlayış gösteren ilçe halkıma çok teşekkür ediyorum. 

Canik'te Yaz Temizliği Başladı
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.