CANİK'TE MİKROFON VATANDAŞTA

CANİK'TE MİKROFON VATANDAŞTA

Canik Belediyesi vatandaşların taleplerini ve sorunlarını bizzat yerinde tespit edip dinlemek için tertip ettiği Mahalle buluşmalarının ikincisini Atatürk Mahallesinde gerçekleştirdi.

A+A-

"Başkan Mahallemde " projesi kapsamında Atatürk Mahallesi Camii önünde gerçekleştirilen buluşmaya Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, İyi Parti Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, Ak Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Atatürk Mahallesi Muhtarı Lütfi Tercanlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Tüm katılımcılara tek tek söz verilerek beklenti, talep ve sorunlarının dile getirildiği programda söz alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı " Şuan Canik'te ilkler yaşanıyor. Büyük bir birliktelik örneği sergileyerek görüş ayrılıklarımızı bir kenara bırakarak sizleri dinlemek ve sorunlarınızı istişare etmek için bir araya geldik. Şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Sizin kararınız olmayan hiçbir şeyin altına imza atmıyoruz. Canik'te "Ben yaptım oldu." dönemi kapanmıştır. Ortak akılla sorunlarımızı karşılıklı istişare ederek çözüm yollarını birlikte bulacak ve uygulamayı kısa sürede Büyükşehir Belediyemizle uyumlu bir şekilde sahaya yansıtacağız." dedi

CANİK'TE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu oluşturduklarını ifade ederek sözlerini sürdüren Başkan Sandıkçı " Artık Büyükşehir İlçe ayrımını ortadan kaldırıyoruz. Şu partili bu partili ayrımı yapmadan derdi Canik olan herkesle bir araya gelerek, tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet ilkesiyle adaletli bir şekilde hizmet seferberliğimizi başlattık. Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle 6 ayda 26 kilometre sathi kaplama ve asfalt yol yaptık. Bu mana da ilçemizde gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir beyefendiye teşekkür ediyorum.

Vatandaşlarımıza kapımız her daim açık. Whatsapp hattımızı aktif hale getirerek işlevsellik kazandırdık. Sorunlarını buradan da iletebilirsiniz. 100 günlük icraat programımız da sizlere sunduğumuz hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm ilçemizi kapsayan genel revizyon imar planı çalışmalarını başlattık. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız da eksiklerimizi tamamlayarak ilgili mercilere girişimlerimizi gerçekleştirdik. Sosyal Yardım Müdürlüğümüzü oluşturarak ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşıyoruz. Park ve Bahçeler birimimizi oluşturarak çocuklarımızın aileleriyle birlikte güvenli ve nezih bir ortamda vakitlerini geçirebilmeleri için parklarımızın bakım onarım çalışmalarına başladık. Hamdolsun emekleyen sistemi yürür hale getirdik. Kısa bir süre sonra da inşAllah koşar hale getireceğiz. Planlı ve stratejik çalışmalar neticesinde asli işlerimizi önceleyerek hizmet anlayışımızı sahaya yansıtıyoruz." dedi.

Çözüm merkezinin hazır bulunarak tüm taleplerin notlarını aldığı programın sonunda söz alan Atatürk Mahallesi Muhtarı Lütfi Tercanlı bizzat mahallesine gelinerek tek tek vatandaşlara söz verilmesinin ve muhalefet partilerinin de bu toplantılara iştirak etmesinin bir ilk olduğunu vurgulayarak Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür etti. Tüm katılımcılarla birlikte fotoğraf çekinilmesinin ardından mahalle buluşmaları programı sona erdi.

canikte-mikrofon-vatandasta-1.jpgcanikte-mikrofon-vatandasta.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.