Canik’te Merkezden Kırsala Eşit Hizmet

Canik’te Merkezden Kırsala Eşit Hizmet

Salgın hastalığın ülkede görüldüğü ilk günden bu yana Koronavirüs riskine karşı önlemlerini alan Canik Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim alanlarında da hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Tüm dünyayı saran ve ölümlere neden olan salgın hastalığa karşı her alanda önlem almayı sürdüren Canik Belediyesi, çalışma alanını genişleterek ilçenin tamamında hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Kamu binalarında, marketlerde, fırınlarda, halk pazarlarında, sokaklarda, caddelerde hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesi, şimdi de köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde hijyen ve dezenfekte çalışmaları yürütmeye devam ediyor.
 
İlçenin her noktasına eşit hizmet

İlçenin tamamında çalışmaların devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçedeki kamu binalarının yanı sıra, sokaklarda, caddelerde, halk pazarlarında, fırınlarda hijyen ve dezenfekte çalışmaları bir program dahilinde devam ediyor. Merkez mahallelerin dışında köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarındaki Halk Sağlığı Merkezleri’nin, sokakların, yolların,  halk pazarlarının, parkların, otobüs duraklarının da aynı şekilde hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz. Bunların yanında yine çöp konteynerleri de sürekli dezenfekte ediliyor” dedi.

Muhtarların taleplerini gideriyoruz

Başkan Sandıkçı, “İnsanların sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat sürmeleri için biz yerel yöneticiler onların her zaman hizmetindeyiz. Mahalle halkına hizmet konusunda, her zaman yanımızda olan, destek veren mahalle muhtarlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Onlardan gelen her türlü talebi imkanlar doğrultusunda karşılıyoruz. Muhtarlara ihtiyaçları kadar salgından korunmaları için koruyucu maskeleri de temin ediyoruz.” dedi.
Canik’te Merkezden Kırsala Eşit HizmetCanik’te Merkezden Kırsala Eşit HizmetCanik’te Merkezden Kırsala Eşit HizmetCanik’te Merkezden Kırsala Eşit HizmetCanik’te Merkezden Kırsala Eşit Hizmet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.