CANİK'TE KONFORLU YAŞAM TOPLANTISI

CANİK'TE KONFORLU YAŞAM TOPLANTISI

Canik Kent Konseyi ve Canik Belediyesi işbirliği ile Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı'nda yaşayanların yaşam konforunu artırmak için toplantı düzenlendi.

A+A-

Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı'nda yaşayanların yaşam standardını daha da artırıcı çalışmalar yapılıyor. Toplam 386 dönüm alanda uygulanan, 2688 konuttan oluşan ve yaklaşık 12 bin insanın yaşadığı Kuzey Yıldızı sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için Canik Kent Konseyi tarafından toplantı düzenlendi. 
 
YÖNETİCİLERLE TOPLANTI
Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan Koordinesinde gerçekleşen toplantıya Canik Belediyesi Emlak İstimlak Birimi Müdürü Erkan Bektaş, Kuzey Yıldızı yöneticileri Metin Senger ve Murat Calak ile blok temsilcileri katıldı. Toplantıda, Kuzey Yıldızı sakinlerine daha iyi yaşam imkanı sunmak için neler yapılabileceği, apartman görevlileri tarafından kaliteli hizmet sunumu gibi konular görüşüldü. Canik Kent Konseyi, ikinci bir toplantıyı da konsey binasında gerçekleştirdi. Kılınçarslan'ın yanısıra Canik Belediyesi Emlak İstimlak Birimi Müdürü Erkan Bektaş, Fen İşleri Birimi Müdürü Melih Özdemir, Temizlik İşleri Birimi Müdürü Hakan Ortaç'ın katıldığı ikinci toplantıda da, Kuzey Yıldızı'nda yapılabilecek, çevre temizliği, peyzaj ve iş güvenliği gibi konular görüşüldü. 
 
AMAÇ, DAHA KALİTELİ YAŞAM
Amaçlarının insanlara kaliteli yaşam imkanları sunmak olduğunu belirten Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, "Kuzey Yıldızı, yaklaşık 12 bin insanımızın yaşadığı Samsun'un en büyük ve en önemli yaşam alanlarından. Dolayısıyla buradaki insanlarımızın daha kaliteli hizmet alımını sağlamak ve yaşam konforlarını artırmak için buradaki yönetici ve blok temsilcilerimizi dinleyerek, onların beklentilerini öğrenmek istedik. Buradaki apartman görevlilerimize yönelik Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla hizmet sunumu ile ilgili bir eğitim vermeyi düşünüyoruz. İnşallah bu çalışma sonunda Kuzey Yıldızı'nda yaşam kalitesi daha da artmış olacak" dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.