Canik'te Fırınlara Denetim

Canik'te Fırınlara Denetim

Canik Belediyesi, salgın riskini ortadan kaldırmaya yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Tüm riskleri ortadan kaldırmak için gerekli tedbirleri almak zorundayız. Hijyen ve dezenfekte çalışmalarımız devam ederken, unlu gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerimize denetimlerimiz sürüyor. Salgın riskine karşı, özverili bir şekilde çalışan personellerime teşekkür ediyorum. “ dedi.

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında, ilçede bulunan fırınlara, marketlere, pastanelere, elle temas eden gıda ürünlerinin satışı yapılan işletmelere virüsten korunmaya yönelik sıkı denetimlerini sürdürüyor.  Ambalajsız ekmek satışına asla müsade edilmiyor.

Belediye zabıta ekipleri, fırınlar, pastaneler ve bakkallarda halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzluklardan ve koronavirüs salgınına karşı uyarılarda bulundu. Bone ve eldiven denetimlerinin yanında, ruhsat, ortam hijyeni, ekmek gramajı  ve etiket kontrolü ile personel kıyafetlerini denetleyen ekipler, fırın ve marketlerde ekmek satışının ambalajlarda satılmasının zorunlu hale geldiğini esnafa anlattı. Hijyen ve salgından korunma tedbirlerine uymayan işletmelere cezai işlemlerin uygulanacağı bildirildi.

ZABITADAN "EVİNDE KAL CANİK"

Belediye Zabıta Müdürlüğü personelleri bir araya gelerek "Biz Sizin İçin Buradayız, Siz de Bizim İçin Evde Kalın" yazılı kağıtlarla Canik halkına evde kalın mesajı verdi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ölümlere neden olan, salgın hastalığın önlenmesi kapsamında belediye olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyleyen Sandıkçı, "Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü önlemi almak zorundayız. Çalışmaları bu kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçenin tamamında hijyen ve dezenfekte çalışmaları program dahilinde devam ediyor. Bu zorlu günlerde özverili bir şekilde çalışma gayreti gösteren personele de ayrıca teşekkür ediyorum. Biz de hem çalışanlar için, hem de kendi sağlığımız için salgın riski ortadan kalkana kadar evimizde kalalım. Sağlıklı kalalım." mesajını verdi.

Canik'te Fırınlara DenetimCanik'te Fırınlara DenetimCanik'te Fırınlara DenetimCanik'te Fırınlara DenetimCanik'te Fırınlara Denetim
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.