Canik'te Asansörlere Dezenfekte Çalışması

Canik'te Asansörlere Dezenfekte Çalışması

Canik’te asansörler bakım öncesi dezenfekte ediliyor.

A+A-

Canik Belediyesi, Dünya’yı etkisi altına alan Korona virüs salgınının yayılmasını önlemek için tedbir amaçlı ilçe binalarındaki asansörlerin bakımını üstlenen yetkili firma ile birlikte hijyen ve dezenfekte çalışması yapıyor.

Dezenfekte çalışmalarını sürdüren Canik Belediye’si sivil savunma birimi ekiplerince, ilçe binalarındaki asansörlerin bakım ve onarımına, yetkili firmayla irtibat halinde, kontrol ve bakımı öncesi, dezenfekte edilerek kullanılmasını sağlıyor.

Başkan Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Korona virüs salgınının yayılmasını önlemek için tüm çalışmaların içerisindeyiz. Bakanlıkların uyarılarını harfiyen uyguluyoruz. İlçe genelinde insanların özellikle yoğun olarak kullandığı alanların tamamında dezenfekte çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Her gün yüzlerce elin değdiği asansör çağırma düğmeleri ve içerisinde temas ettiğimiz alanların da mutlaka dezenfekte edilmesi gerekiyor.

Halkımızın sağlığı için koronavirüs salgınına karşı bütün önlemleri almaya devam ediyoruz. El birliği içerisinde bu salgının üstesinden geleceğiz. Evimizde kalalım, ülkemizin geleceğine, sağlığına katkıda bulunalım.” dedi.

canik.jpgcanik-bld-haber-5-002.jpgcanik-bld-haber-2-002.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.