CANİK’TE 2013’ÜN İLK MECLİS TOPLANTISI

CANİK’TE 2013’ÜN İLK MECLİS TOPLANTISI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2013'ün de Canik'in yılı olacağını söyledi.

A+A-

Canik Belediyesi'nin 2013 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü Meclis Toplantısı'nda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ortak akıl ve uyumlu bir çalışmanın sonunda 2012'nin başarılı geçtiğini belirterek, 2013'te de önemli projelerin gerçekleşeceğine dikkat çekti. Başkan Genç, "2013 yılı da Canik'in yılı olacak" dedi.
Canik'in bölgenin yıldızı haline geldiğine işaret eden Başkan Genç, "Canik'te 8,5 yıldır hiç durmadan ilçemizin, şehrimizin gelişmesi için çalışıyoruz. 8,5 yıldır olduğu gibi 2012 de Canik için dolu dolu geçti" diye konuştu.
Hedeflerini her zaman büyük tuttuklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Başbakanımız gibi vizyonumuzu her zaman geniş tutuyoruz. Canik ve Samsun için önemli eserler kazandırdık, bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz. 2013 yılında da önemli açılışlara şahit olacağız. Samsun'un en büyük meydanını, Türkiye'de eşi benzeri olmayan hizmet binamızın ve kapalı otoparkımızın, cimnastik salonunun açılışını gerçekleştireceğiz. Yine Samsun'un en büyük 5 yıldızlı oteli ve alışveriş merkezi de Canik'te bu yıl hizmete giriyor" şeklinde konuştu.
Meclis üyelerine de teşekkür eden Başkan Genç, şunları söyledi: "Bunların hepsini birlikte gerçekleştiriyoruz. Ortak akıl ve uyumlu çalışmadan asla taviz vermedik. Biz şehrimizin için en iyisini yapmaya, cesaretli olmaya ve hayalleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Birlikte daha güzel şeyler başaracağımıza ve Canik Belediyesi olarak yapacağımız hizmetlerle 2013 yılına da damgamızı vuracağımıza inanıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.