Canik Zabıta Denetimde !

Canik Zabıta Denetimde !

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri toptancı, bakkal, market ve alışveriş merkezlerinde fiyat denetimlerini sürdürüyor.

A+A-

Son günlerde ülkenin gündeminde olan korona virüsü salgını yüzünden fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimlerini aralıksız sürdüren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri toptancı, bakkal, market ve alış-veriş merkezlerinde sıhhi ve gıda ürünlerinde yaşanan fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimler gerçekleştiriyor. Özellikle hijyen ürünleri olan kolonya, sabun, maske, dezenfektan gibi ürünlerin yanında gıda ürünlerindeki fiyat artışları da denetleniyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle ürünlerdeki haksız fiyat artışının önüne geçilmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde denetimlerini sürdürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; “Dünya genelinde gün geçtikçe vakalar artış gösteriyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak tüm Dünya’yı etkisi altına alan salgına karşı önlemlerimizi her yönden alıyoruz. Yöneticisiyle, esnafıyla, vatandaşıyla sorumlulukların farkında olarak, bu dönemi en az vaka ile geçirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstermeliyiz. Devlet bütün önlemleri almış durumda. Biz ise ülkenin geleceği, insanların sağlığı için alınan önlemlere azami şekilde uymalıyız. İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğu bilinciyle hizmetlere devam ediyoruz.” dedi.

canik-bld-haber-2-001.jpgcanik-bld-haber-3-002.jpgcanik-bld-haber-4-004.jpgcanik-bld-haber-5-001.jpgcanik-bld-haber-6-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.