CANİK MADALYAYA DOYMUYOR

CANİK MADALYAYA DOYMUYOR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Üst Minikler ve Genç Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda başarılı olan sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

A+A-

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 03-08 Temmuz tarihleri arasında Amasya'da düzenlenen Üst Minikler ve Genç Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na 34 ilden 350 sporcu katılım gösterdi.  5 sporcuyla müsabakalara katılan Canik Belediyesi sporcuları büyük başarıya imza atarak madalyaları topladı.

MİLLİ TAKIM GURURU

Gerçekleşen zorlu müsabakalarda 38 kg kategorisinde mücadele eden Zeynep Gülcan Tuğrul Türkiye Şampiyonu, 57 kg’da Gözdenur Sönmez Türkiye Şampiyonu, 51 kg’da Aslıhan Şeker Türkiye ikincisi, 81 kg’da Nazlıcan Ayma Türkiye ikincisi ve 48 kg’da Gamze Danışmaz Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlarla Canik Belediyesi’nin 5 boks sporcusu Milli Takım seçmelerinde yarışmaya hak kazandı.

canik-madalyaya-doymuyor.jpg

SPORDA ÖNCÜ BELEDİYE

Başarılı sporcuları belediyede ağırlayan Başkan Sandıkçı, "Boks Federasyonu Türkiye Şampiyonası Finallerinde bizleri madalyalarla buluşturarak göğsümüzü kabartan sporcularımızı, onları her daim destekleyen sporcu velilerimizi, değerli antrenörlerimiz Nihat Bilir ve Özcan Aslankılıç'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Amatör spor kulüplerine rakip olacak değil, destek olacak bir anlayışla spor faaliyetlerimize yön veriyoruz. Temel amacımız her bir çocuğumuzu sporla buluşturmak. Canik Belediyemiz sporun öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Canik Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza desteklerimiz devam edecek. Gençlerimizin sağlıklı, ahlaklı, nitelikli bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamayı önemsiyoruz. Sporla ilgilenen yavrularımız hem kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak kalıyor hem de sağlıklı bireyler olarak topluma faydalı insanlar oluyorlar. Bu gurur hepimizin" dedi.

canik-madalyaya-doymuyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.