CANİK DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ BÜYÜK BİR TÖRENLE AÇILDI

CANİK DE EL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ BÜYÜK BİR TÖRENLE AÇILDI

Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kuzey yıldızı Mahallesi TOKİ bloklarında 2014 ve 2015

A+A-

Eğitim- Öğretim yılın' da açılan el sanatları, çeyiz ürünleri  ve tel kırma gibi kurslar açılarak kursiyerlerin meslek sahibi olması sağlandı.

Kurs öğretmeni Özlem Yıldız önderliğinde devam eden kursların sonucun cunda Canik Kuzey yıldızı Mahallesi TOKİ bloklarında düzenlenen törenle yılsonu sergisi büyük bir katılım ile açılışı gerçekleştirildi.
 
KAYMAKAM İLHAN TURGUT HERKESE TEŞEKKÜR  ETTİ
Kursa katılan kursiyerlerin belgelerini Canik Kaymakamı İlhan Turgut,ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Kalaycı ve Kurs öğretmeni Özlem Yıldız tarafından verildi.serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam İlhan Turgut,"İlçesinde zor şartlar altında hizmet veren kurs öğretmenimiz Özlem Yıldız'a güzel çalışmalarından dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum "dedi.
 
 
'KURS ÖĞRETMENİ VE ÖĞRECİLERİNİ KUTLUYORUM'  
Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan  kurslarda  da büyük bir başarı sağlandığını dile getiren ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar  kurs öğretmenini ve öğrencilerini kutluyorum ve bunun gibi  kursları 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında aynı anlayış içerisinde açmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Kurs öğretmeni Özlem Yıldız ise," sergimizin açılışına katılan bütün davetlilerimize teşekkür ediyorum "ifadesini kullandı.
 
SERGİNİN AÇILIŞINA BÜYÜK KATILIM  OLDU
Serginin açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Emekli Personel Albay Metin Özdemir ‘in  yanı sıra  Yeni Mahalle Muhtarı İdris Yıldız, Belediyeevleri Muhtarı Rıfat Öktem, Karşıyaka Muhtrarı Cevdet Dursun, Hasköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Çakır, Soğuksu Mahalles Muhtarı Adem Çetir, Gaziosmanpaşa Muhtarı Hakkı Sucu, Kuzeyyıldızı Muhtarı Tuğrul Birinci ,Kozlu Muhtarı Mehmet Zengin, Dereler Muhtarı Şükrü Ölmez ,Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, İnönü İlkokulu Müdürü Mustafa Gıram, 100 Yıl İlkokulu Müdürü Yıldıran Yılmaz ve İMKB Lisesi Müdürü Musa Bayır’da  katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.