CANİK BELEDİYESPOR, DİLARA TONGAR İLE ANLAŞTI

CANİK BELEDİYESPOR, DİLARA TONGAR İLE ANLAŞTI

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Canik Belediyespor, Dilara Tongar ile yerli oyuncu transferine başladı.

A+A-

Dilara Tongar 2012-2013 sezonunu Homend Antakya Belediyespor'da tamamladı. Daha öncesinde TED Ankara Kolejliler ve Kayseri KASKİ formalarını giyen Dilara ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, Coach Ekin Baş ile birlikte ilk yerli oyuncu transferini gerçekleştirdiklerini söylerken; “2012-2013 sezonunda seyir zevki açısından iyi bir takım kurmak için genç mücadeleci ve hedefi olan oyunculardan kurulu oyuncu profili hazırladık” dedi.
Dilara transferi hakkında açıklama yapan Coach Ekin Baş ise, “Dilara çok iyi bir saha görüşüne ve pas fundemantaline sahip, çok potansiyelli bir oyun kurucu, bu sezon adından çok söz ettireceğine eminim, uzun vadede Türkiye’mizi birçok uluslararası platform da temsil edecek bir oyuncu olacak” diye konuştu.
Canik Belediyesi’nin yeni transferi Dilara Tongar ise, "Daha önce bir çok kez Samsun’a gelme şansım oldu, adaptasyon sorunu yasayacağımı düşünmüyorum. Samsun güzel bir şehir, taraftarıyla ve insanlarıyla. Antrenörümüz Ekin Baş ile daha önce de çalışmıştık ve kendisi burada olmamda büyük bir pay sahibi. Bana büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum, antrenörüm ve takım arkadaşlarımla güzel başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Samsun Canik Belediyesi başarıya aç bir takım, ben de başarıya aç bir sporcuyum ve bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Spora çok ilgili Belediye Başkanı’nın olduğunu duydum. Yeni sezonun takımım ve benim için başarılı ve güzel geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.