Canik Belediyesi’nden “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” Projesi

Canik Belediyesi’nden “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” Projesi

Canik Belediyesi tarafından yürütülen “Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” temizlik projesi belirli bir program dahilinde ilçenin tüm mahallelerinde devam ediyor.

A+A-

“Sokağım Evim Kadar Temiz Olsun” proje kapsamında Düvecik Mahalle sakinleri ile buluşan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkını bilgilendirdi. Detaylı mıntıka temizliğinin ardından sokaklar süpürülüp yıkandı. Molozlar alındı. Tüm mahalle detaylı bir şekilde temizlendi.

Daha temiz bir Canik için mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Yardımcısı Emuce, en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu belirtti. Belediye olarak temizlik konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz diyen Emuce, “Yaşadığımız çevrenin daha temiz olması için, hem bireysel olarak hem de toplumsal olarak çaba sarf etmeliyiz. Ancak bunu birlikte sahiplenirsek başarabiliriz. Bütçenin en büyük payını ilçenin temizliği için harcıyoruz. Başlatılan bu projede bu güne kadar 11 mahallede halk ile bir araya gelerek, temiz çevre, temiz toplum bilincini vatandaşlara ayrıntılı bir şekilde anlatıyoruz. Evlerin, bahçelerin temizliğine gösterilen ilgiyi, titizliği sokaklara, mahallelere de göstermek zorundayız. Temiz ve sağlıklı bir toplum olsun istiyorsak, çevreyi kendi evimiz ve bahçemiz kadar temiz tutalım. “dedi.

canikbldhaber-11-03-20-9.JPGcanikbldhaber-11-03-20-10.JPGcanikbldhaber-11-03-20-11.JPGcanikbldhaber-11-03-20-12.JPGcanikbldhaber-11-03-20-13.JPGcanikbldhaber-11-03-20-14.JPGcanikbldhaber-11-03-20-16.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.