Canik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz Vermiyor

Canik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz Vermiyor

Canik Belediyesi salgın hastalık riskine karşı ilk günden bu yana tedbirleri elden bırakmıyor.

A+A-

Canik Belediyesi Sivil Savunma Birimi ekipleri salgın hastalığın ülkede görüldüğü ilk günden bu yana dezenfeksiyon çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Belediye Sivil Savunma Birimi ekipleri gün atlamadan haftanın her günü ilçede bulunan 11 Aile Sağlığı Merkezini, 24 eczaneyi, 2 taksi durağını, 3 üst geçidi, 30 otobüs durağını, 15 kamu binasını, 42 park, 3 semt pazarını ve ilçe genelindeki tüm çöp konteynırlarını günlük dezenfekte ediyor. Bununla birlikte ilçe genelinde vatandaşlardan gelen dezenfeksiyon talepleri de bir program dahilinde gün içinde tamamlanıyor.

GÜNLÜK DEZENFEKTE VE MASKE DESTEĞİ VERİLECEK

Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı, “Devletimiz tarafından açıklanan kademeli olarak normal hayata geçilmesiyle birlikte 11 Mayıs itibariyle ilçede çalışmaya başlayacak olan berber ve kuaför salonlarını dezenfeksiyon ekipleri günlük olarak dezenfekte edilmesini sağlayacak. Dezenfekteyle birlikte bu esnaf kardeşlerimize koruyucu maske desteği de temin ederek sağlıklı bir şekilde çalışmalarını sağlamış olacağız. Esnaf kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MUTLU GÜNLER ÇOK YAKINDA

Hiçbir insanımızın rehavete ve karamsarlığa kapılmasını istemiyoruz diyen Başkan Sandıkçı, “El birliği ile bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürerek salgın riskinden kurtulacağız. Fiziki mesafemizi koruyalım, maske kullanmaya devam edelim. Hijyen ve temizliğimize dikkat edelim. İnşallah mutlu günlere çok yakında kavuşacağız” dedi.

Canik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz VermiyorCanik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz VermiyorCanik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz VermiyorCanik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz VermiyorCanik Belediyesi Salgınla Mücadeleye Taviz Vermiyor
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.