Canik Belediyesi Çalışmalarını Dört Koldan Sürdürüyor

Canik Belediyesi Çalışmalarını Dört Koldan Sürdürüyor

Dünyada gündem oluşturan ve halk sağlığını tehdit eden pandemiyle mücadelesini sürdüren Canik Belediyesi, aynı zamanda da yapılması gereken diğer hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

A+A-

Canik Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde çalışmalarını hızlandırdı.

HER ALANDA HİZMET

Bir yandan salgınla mücadelesini sürdüren ekipler, diğer yandan ilçe halkının daha güzel şartlarda hayatlarını devam ettirebilmeleri için, park-bahçe çalışmalarının yanında, cadde ve sokaklarda meydana gelen tahribatları giderme çalışmalarını hızlandırdı.

ÖNCELİK SAĞLIKLI HAYAT

İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "İlçe genelinde dört koldan çalışmaları sürdürüyoruz. Bir yandan tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın önlenmesine yönelik dezenfeksiyon çalışmaları, park-bahçe ve temizlik çalışmaları sürerken diğer yandan evlerinde kalan, ihtiyacı olan insanlara yardım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bunların yanında diğer çalışmaları da aksatmadan yapmak zorundayız.” dedi.

ALAN ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİK

Ekipler, ilçe genelinde havaların ısınmasıyla birlikte bozulan yolların, kaldırımların onarım çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan yine parklardaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İlerleyen günlerde yine yol açma, asfalt yol yapma çalışmaları hızlı bir şekilde devam edecek" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.