Canan & Hakan Akbulut Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Canan & Hakan Akbulut Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Canan & Hakan Akbulut   mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar

A+A-

Canan & Hakan Akbulut   mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar
Sema-Merhum Adem Babacan’ın kızı Canan ile Aynur-Akbulut Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akbulut’un oğlu  Akbulut Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akbulut mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.
Canan & Hakan Akbulut   için Bafra Duru Davet Salonunda  rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.Genç çiftler Canan & Hakan Akbulut   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler  eşliğinde Bafra Duru Davet Salonuna alkışlar arasında girdiler.
İlk danslarını yapan genç çiftlere arkadaşları eşlik etti. Kemençe eşliğinde Karadeniz türküleriyle davetliler harika oyun sergilediler.Daha sonra  Nikah Merasimine geçildi. Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun dilekleri ile kıydı. Nikah Şahitliklerini ise Zübeyda Mert ile Hüsnü Akbulut yaptı.
Canan & Hakan Akbulut  yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. Genç çiftler Canan ve Hakan Akbulut  daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Canan ve Hakan Akbulut’a  arkadaşları eşlik etti. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi. Düğüne çok sayıda davetli katıldı.
Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Akbulut Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Salih Akbulut ,’’ Babacan ve Akbulut  aileleri adına evlatlarımız Canan&Hakan Akbulut’un  nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar.

 

Canan & Hakan Akbulut foto galeri

Canan & Hakan Akbulut foto galeri

Canan & Hakan Akbulut mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.